Buradasınız

Anadolu Üniversitesi'nde "Maliye Bakanlığında Kariyer İmkanları" Konulu Konferans

Anadolu Üniversitesi'nde "Maliye Bakanlığında Kariyer İmkanları" Konulu Konferans

28. Vergi Haftası Etkinlikleri kapsamında Vergi Dairesi Başkanlığımız ve Anadolu Üniversitesi İİBF Dekanlığı ile ortaklaşa düzenlenen "Maliye Bakanlığında Kariyer İmkanları" konulu konferansta Gelir İdaresi Başkanlığımız kariyer kadrolarından Gelir Uzman Yardımcılığı ve Gelir Uzmanlığı ile Vergi Denetim Kurulu kariyer kadrolarından Vergi Müfettiş Yardımcılığı ve Vergi Müfettişliği mesleği tanıtıldı.

Konferansın oturum Başkanlığını Anadolu Üniversitesi İİBF öğretim üyelerinden Prof. Dr. Necdet Sağlam yaparken, Vergi Dairesi Başkanımız Şahin Demirci Gelir Uzman Yardımcılığı ve Gelir Uzmanlığı ile ilgili başvuru, sınavlar, çalışma şartları vs konularında bilgilendirme yaparak öğrencilerin konu ile ilgili sorularını cevapladı. Eskişehir Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanı Ramazan Şanlı'da Vergi Müfettiş Yardımcılığı ve Vergi Müfettişliği hakkında bilgilendirmede bulundu.

Konferans sonunda Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlyas Şıklar Vergi Dairesi Başkanımız Şahin Demirci ve Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanı Ramazan Şanlı'ya teşekkür belgesi takdim etti. Daha sonra Konferansa katılan öğretim üyeleri ve öğrencilerle birlikte fotoğraf çektirildi.