Buradasınız

Haberler ve Duyurular

28. Vergi Haftası kapsamında 27 Şubat-5 Mart 2017 tarihleri arasında tüm yurtta kamuoyuna, mükelleflere, öğrencilere ve personele yönelik çeşitli etkinlikler gerçekleştiriliyor, bu kapsamda kamu kurumları, odalar ve mükellefler ziyaret edilerek, okullarda öğrencilere yönelik konferanslar düzenlendi.

28. Vergi Haftası Etkinlikleri, Vilayet meydanındaki Atatürk anıtına Vergi Dairesi Başkanımız Şahin Demirci tarafından çelenk konulması, şehitlerin huzurunda yapılan saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı.

Eskişehir Valisi Azmi Çelik makamında ziyaret edildi.Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'de makamında ziyaret edildi.
Odunpazarı Kaymakamı Cemal Şahin makamında ziyaret edildi.Tepebaşı Kaymakamı Salih KESER makamında ziyaret edildi.
Eskişehir Yeminli Mali Müşavirler Odası ZiyaretiEskişehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Ziyareti
28. Vergi Haftası Etkinlikleri Kapsamında gerçekleştirilen Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ziyaretinde Esnaf Odaları Başkanı Ekrem Birsen ve diğer oda başkanları hazır bulundu.
28. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Vergi Dairesi Başkanımız Şahin Demirci, Grup Müdürleri Ziya Çizioğlu, Hüseyin Acar ve Daire Müdürleri ile birlikte birimleri gezerek çalışma arkadaşlarımızın vergi haftasını kutladı.
28. Vergi Haftası Etkinlikleri kapsamında çalışma arkadaşlarımız arasında düzenlenen, tavla, dart ve futbol müsabakaları sonunda dereceye giren arkadaşlarımıza ödülleri Vergi Dairesi Başkanımız Şahin Demirci, Grup Müdürleri Ziya Çizioğlu, Hüseyin Acar ve Daire Müdürlerimiz tarafından düzenlenen törenle verildi.
28. Vergi Haftası'nda çalışma arkadaşlarımızın çocukları da unutulmadı. Arkadaşlarımızın çocukları daireye davet edilerek kurum hakkında bilgi sahibi oldular. Başkanımız Şahin Demirci kendilerine çeşitli hediyeler verdi.

28. VERGİ HAFTASI'NDA EMEKLİYE AYRILAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZ DA UNUTULMADI

Kurumumuza 30 yılın üzerinde hizmet vererek emekli olan çalışma arkadaşlarımızda unutulmadı. Çalışma arkadaşlarımıza Teşekkür Belgeleri Vergi Dairesi Başkanımız Şahin Demirci, Grup Müdürlerimiz Ziya Çizioğlu ve Hüseyin Acar tarafından takdim edilerek birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi. Emekli olan çalışma arkadaşlarımıza kurumumuza vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatlarında sağlıklı ve mutlu günler diliyoruz.