Buradasınız

Kurum İçi Duyurular

Kurum İçi Duyurular

Bu Aya Ait Yemek Listesi İçin       TIKLAYINIZ



BAŞKANLIĞIMIZCA ÇALIŞANLARIMIZA İNDİRİM ANLAŞMASI YAPILAN İŞYERLERİ

  • Anadolu Güzellik ve Sağlık Merkezi ile vergi dairesi personelimiz, eş ve çocuklarına sunulacak hizmetlerde (lazer epilasyon, iğneli epilasyon, dermapen, cilt bakımı, ipek kirpik, kirpik lifting, soğuk lipofiz, G5 masajı, Medikal estekik uygulamaları, botox dolgu, cilt ve saç mezoterapisi, gençlik aşısı, göz altı ışık dolgusu) liste fiyatı üzerinden %20 indirim anlaşması yapılmıştır.
  • Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi ile vergi dairesi personelimiz ile eş ve çocuklarına sunulacak hizmetlerde %15 indirim anlaşması yapılmıştır.
  • TAM GARAGE ESKİŞEHİR firmasıyla iç dış oto yıkama hizmeti alanında sözleşme imzalanmış olup, sözleşme uyarınca iç dış oto yıkama hizmeti vergi dairesi personeli eş ve çocukları ile 1. derece yakınları için 31.03.2024 tarihine kadar 200 TL, 01.04.2024 tarihinden itibaren de belirlenen liste fiyatı üzerinden %20 indirimli olarak gerçekleştirilecektir. Firma Adresi: Gündoğdu Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı 203, Man sokak girişi. İrtibat Telefonu: 0 543 623 91 58
  • Özel Gürlife Hastanesi ile vergi dairesi personelimiz ve 1. derece aile fertlerine (anne-baba dahil) sunulacak hizmetlerde ayakta tedavi, tetkik ve tahlillerde %15, yatarak tedavide %20 indirim anlaşması yapılmıştır.
  • Başkanlığımız ile Mevsim Tur arasında yapılan indirim anlaşması gereğince çalışanlarımıza yurtiçi günübirlik turlarda %10, yurtiçi konaklamalı turlarda %5, yurtdışı Balkan ülkeleri turlarında %5 indirim uygulanacaktır.
  • Başkanlığımız ile Vişnelik Mah. Öğretmenler Cad. 21/A ESKİŞEHİR adresinde faaliyet gösteren Birsen Bayan Kuaförü ile %20 indirim anlaşması imzalanmış olup, çalışanlarımız ve 1. derece yakınları için uygulanacak indirim 31.12.2024 tarihine kadar geçerlidir.
  • Başkanlığımız ile Önder Dil Eğitim Kurumları arasında indirim anlaşması imzalanmış olup, Sözkonusu Eğitim Kurumlarında çalışanlarımız ve 1. derece yakınlarına, geçerli fiyatlar üzerinden 2023-2024 2. dönem 2024-2025 / 2025-2026 eğitim dönemleri için %20, 2024, 2025 ve 2026 yaz okulları için %50 indirim uygulanacaktır. (Kuruma halen kayıtlı öğrenciler için herhangi bir indirim sözkonusu değildir.)


08 Nisan 2023 Tarihinde Yazılı, 25.04 - 05.05 2023Tarihleri Arasında Sözlü Bölümü Yapılan Gelir Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavını Kazanarak Eskişehir Vergi Dairesi Başkanlığına Atanmaya Hak Kazanan ve Asil Listede Yer Alan Adaylardan İstenilen Belgeler

1- Nüfus cüzdanı fotokopisi (2 adet)

- Nüfus cüzdanının T.C. kimlik numarasını mutlaka içermesi gerekmektedir.

- Fotokopiler aslı ile karşılaştırılarak Başkanlığımızca onaylanacaktır. (2 adet fotokopiyi kişiler yanlarında getirecekler)

2- Öğrenim durumuna ait bilgi ve belgeler: (1 adet fotokopi getirilecek. Önlü Arkalı çekilecek)

- Yüksek öğrenim bitirme diplomasının veya çıkış belgesinin aslı veya Başkanlığımızca onaylanacak örneği,

- Lise öğrenimi normal öğrenim süresinden fazla ise (diplomasında hazırlık sınıfı veya 3+1 ibaresi olanlar getirecek) buna ilişkin diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya Başkanlığımızca onaylanacak örneği, (Lisede hazırlık okuyanlar diplomada hazırlık sınıfı görünmüyor ise hazırlık sınıfı okuduğuna dair belge gerekmektedir.)

- Lisansüstü veya doktora eğitimini tamamlamış ise buna ilişkin belgenin aslı veya Başkanlığımızca onaylanacak örneği,

3- Son üç ay içinde çekilmiş dört adet  renkli vesikalık fotoğraf (Fotoğrafların arkasına ad ve soyad yazılacaktır. Fotoğrafların “Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personelin Kılık ve Kıyafetine Dair Yönetmelik” hükümlerine uygun olması gerekmektedir. )

4- Erkek adaylar için askerlik ile ilişiğinin olmadığına dair beyan formu (Askerliğini yapmış, tecilli veya askerlikten muaf olanlarınAskerlik şubesinden alınacak ilgili belgeyi de teslim etmeleri gerekmektedir.)

5- Adli sicil kaydı. (ıslak imzalı)

6- Mal Bildirimi Formu (Tek sayfa halinde önlü arkalı çıktı alınıp imzalanacak)

7- Sağlık Durumu Beyanına ilişkin dilekçe.

8- KPSS Sonuç Belgesi

9- Halen herhangi bir Kamu Kurum veya Kuruluşunda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi çalışıyor ise, çalıştığı kurum, statü, göreve başlama tarihi ve sosyal güvenlik sicil numarasını gösterir çalıştıkları kurumdan alacakları belge. (399 veya 4/B’ye tabi kişiler ile sözleşmeli banka personeli belge getirmeyecek. Sadece 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi çalışan personel belge getirecektir.)


NOT : İstenilen belgelerin aşağıda belirtilen iletişim adresine şahsen ulaştırılması gerekmektedir.

- 4, 6 ve 7 inci maddelerdeki belgelerin örnek nüshaları www.evdb.gib.gov.tr internet adresinden temin edilerek doldurulacaktır.

- Eksik belge ve bilgisi bulunanların ataması yapılmaz.

- Adayların durumlarında değişiklik olması halinde (Adres, telefon, medeni durum vb.) buna ilişkin bilgi ve belgelerin zamanında ibraz edilmesi gerekmektedir.

- Belge aslı ile birlikte fotokopisini de getiren adayların belgeleri Başkanlığımızca onaylanacaktır.

- İstenilen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin atamaları yapılmaz. Atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilir. Bu kişiler hiçbir hak talebinde bulunamazlar.

- Gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilen kişiler hakkında Türk Ceza Kanununun ilgili hükümleri uygulanmak üzere Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunulur.

 

Adres: Eskişehir Vergi Dairesi Başkanlığı, Personel Müdürlüğü  

Gündoğdu Mahallesi Muratcan Sokak No: 42 Odunpazarı /ESKİŞEHİR




                                   

  

  

Undefined