Buradasınız

7143 Sayılı Kanunla ilgili Sivil Toplum Kuruluşları da Bilgilendiriliyor.

7143 Sayılı Kanunla ilgili Sivil Toplum Kuruluşları da Bilgilendiriliyor.

7143 Sayılı Bazı Kamu Alacaklarının Yeniden Yapılandırılması Hakkındaki Kanunun getirdiği ödeme kolaylıklarından maksimum sayıda mükellefin yararlanabilmesi için yapılan Bilgilendirme Toplantıları tüm hızıyla devam ediyor. İlimizde faaliyet gösteren iş adamlarının üye oldukları dernek ve sivil toplum kuruluşları da bu kapsamda ziyaret edilerek kanun hakkında bilgilendirme yapılarak sorulan sorular cevaplandı. Ziyaretlere Vergi Dairesi Başkanımız Şahin Demirci'nin yanı sıra Grup Müdürlerimiz Ziya Çizioğlu, Hüseyin Acar ve Yavuz Doğan da iştirak etti.
TÜMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Engiz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bilgilendirme Toplantısı.MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Emre Atışkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bilgilendirme Toplantısı
Eskişehir Mobilyacılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yıldız ve Yönetim Kurulu Bilgilendirme ziyareti.Sınırlı Sorumlu Eskişehir Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Savaş ve Yönetim Kurulu Bilgilendirme Ziyareti.
Eskişehir Teksan Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Karamanlı'yı ziyaret.Baksan Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Bedi Baksan ile bilgilendirme görüşmesi.
Eskişehir Sanayici ve İşadamları Derneği ESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Bandırma ve Yönetim Kurulu bilgilendirme görüşmesi.Eskişehir Genç İşadamları Derneği ESGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ulaş Entok ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bilgilendirme ziyareti.